Meilė išskirtiniams skoniams

Pasimėgaukite savo švente ir negalvokite apie maisto ruošą, torto puošimą ar kalnus nešvarių indų – nuo šiol jūsų šventiniais užkandžiais rūpinsimės mes – „Laurus“. Šalti vieno kąsnio užkandžiai gimtadieniui, įmonės vakarėliui, Kalėdoms ar tiesiog visai be progos – mūsų aistra ir daugelį metų sėkmingai vykdoma veikla.

Platus užkandžių asortimentas

Gaminame gardžius užkandžius visavalgiams, maistingus užkandukus vegetarams, sumuštinukus vaikams ir saldžius desertus smaližiams.

Įvertinti ir unikalūs skoniai

Meilė maistui, kokybei ir estetikai leido sukurti unikalius užkandžių receptus. Mūsų užkandukai patiks ir tradicinės, ir moderniosios virtuvėms gerbėjams.

Švieži ir kokybiški ingredientai

Vertiname maistą ir jo skonį, todėl visi užkandžiai gaminami tik iš kokybiškų ir šviežių ingredientų. Užkandukus šventei gaminame tą pačią dieną.

Greitas pristatymas

Užkandžius pristatome į namus ar kitą pageidaujamą vietą Vilniaus mieste. Visi užkandžiai ir desertai pakuojami į patogias ir estetiškas dėžutės.

Laukiame Jūsų ir Kaune

Savo veiklą pradėjome laikinojoje sostinėje – Kaune ir ten pelnę ragautojų simpatijas nusprendėme plėstis ir atsidaryti dar vieną internetinę parduotuvę, tik jau Vilniuje. Labai džiaugiamės, kad vis dažniau lankytojai užsisako ne tik gardžių užkandžių savo šventei, bet ir atvyksta į mūsų restoranus.

laurus kalantos

„Laurus“ Kalantos

Mūsų gastronomijos kelias prasidėjo dar 2018 m. įrengus patį pirmą „Laurus“ restoraną Kaune. Ten įrengėme ir dvi prabangias pokylių sales, kuriose laukiame savo svečių sutikti gražiausias asmenines šventės. Be to, organizuojame ir išvežamuosius banketus, kurie yra iš tiesų puiki išeitis, jei šventę rengiate namuose, sodyboje, biure ar kitoje pageidaujamoje vietoje.

laurus soboras

„Laurus“ Soboras
Bėgant laikui supratome, jog išskirtiniais skoniais, unikaliu interjeru norime džiaugtis su dar daugiau svečių, tad nusprendėme atidaryti dar vieną restoraną-barą Kauno miesto centre. Tikimės, jog ši vieta nepaliks abejingų ir sukvies gausų būrį lankytojų, kurie atras ne tik skanų maistą, ypatingus kokteilius, bet ir pajus tikrą miesto kultūrą.

laurus sky

„Laurus“ Sky

Visada žavėjomės moderniais sprendimais, išskirtiniu dizainu ir kerinčia atmosfera, tad atradę tikrai ypatingas patalpas įkūrėme „Laurus Sky“. Tai unikali švenčių erdvė su didele lauko terasa ir prieš akis atsiveriančiais, kvapią gniaužiančiais Kauno centro vaizdais. Tikimės, jog ši įspūdinga švenčių erdvė sužavės jus ir jūsų ypatingos šventės svečius.

Kviečiame skambinti nurodytais kontaktais ir savo šventei suteikti naujų spalvų, skonių ir aromatų.

Pirkinių krepšelis
Į viršų